Søg
Close this search box.
Compliance within reach

E-learning it-sikkerhed

Leveret i samarbejde med Børsen Academy.

Hos Børsen Academy tilbyder vi kurser i awareness om it-sikkerhed, der ruster jeres medarbejdere i forhold til at forstå cyberangreb, vigtigheden af at arbejde sikkert og hvordan de skal agere, hvis de ender i uheldige situationer. Risikoen for cyberangreb er større end nogensinde før, og de it-kriminelle bliver mere professionelle og deres angreb mere målrettede. Der er altså god grund til, at it-awareness er højt prioriteret i private og offentlige organisationer.

Forståelse for ransomware og phishing

Med dette kursus i awareness får jeres medarbejdere forståelse af, hvad et ransomware-angreb kan betyde, og hvordan det kan opstå. Derudover lærer de, hvordan de kan genkende en phishingmail og hvad de skal gøre, hvis de bliver ramt.

Grundlæggende forståelse for informationssikkerhed

Kurset giver jeres medarbejdere forståelse for hvorfor det er vigtigt at overholde virksomhedens it-regler, opbevaring af data og password, og hvad det individuelle ansvar betyder for dem.

Få hurtigt overblik over mobilsikkerhed

Mange virksomheder tilbyder arbejdstelefoner eller mobilløsninger til deres medarbejdere. Kurset giver derfor et overblik over de fem vigtigste regler inden for mobilsikkerhed.

Kurserne er opbygget efter temaer i korte lektioner, der hver maksimalt tager 4-6 minutter at gennemgå. Det betyder at medarbejderne ikke føler at deres tid ”stjæles” og er en forudsætning for høj deltagelse og høj rate for gennemførsel.

Kurserne indeholder små test og opfølgende spørgsmål for at skabe opmærksomhed og give deltagerne mulighed for selvevaluering.
Personalelederne har mulighed for at følge effekten af kurserne og dermed om den nødvendige kompetence og opmærksomhed nås.
Kurserne kan bruges både i forhold til den nuværende organisation og når nye medarbejdere introduceres for virksomhedens politikker og regler.