Søg
Close this search box.
Compliance within reach

Project enablor – Rådgiver- og tilsynsplatform

Project enablor er en online compliance løsning for rådgivere, myndigheder og koncerner, som hjælper din organisationen til effektivt at arbejde med complianceydelser hos kunder og virksomheder. Her får du en samlet administrationsløsning, så din virksomhed kan planlægge og gennemføre service- og auditydelser hos kunder. Project enablor giver fuld kontrol over kunders status og aktiviteter, så de rigtige beslutninger og rådgivningsydelser kan udføres på et solidt informationsgrundlag. Project enablor leveres med integration til dit CRM-system for effektiv kundeopfølgning.

Project enablor er en digitaliseringen af det fysiske tilsyn, der sparer jer både tid og ressourcer. Med status og evaluering gennem SaaS-platformen begrænses behovet for fysisk tilstedeværelse markant. Project enablor bruges fx som:

Forbedringsværktøj

Platformen benyttes af interesseorganisationer, som tildbud til deres medlemmer for at forbedre digital sikkerhed gennem status,  analyse, evaluering og rapportering af sikkerheden.

Tilsynsplatform

Project enablor bruges af bl.a. tilsynsmyndigheder ifm. tilsyn af virksomheder og organisationer. Herunder også analyse og rapportering på de udførte tilsyn.

Rådgiverplatform

Project enablor er et nyttigt værktøj for it-konsulenter til både at administrere og støtte virksomhedskunder i forbedring af digitalisering og sikkerhed.

Certificeringsværktøj

Project enablor benyttes til certificering af informations- og it-sikkerhed af virksomheder – fra selvevaluering, til opfølgende kontroller /audit og vedligeholdelse af virksomhedernes certificeringssstatus.Konkrete eksempler

Project enablor benyttes i dag af organisationer og tilsyn i Danmark til opsyn med offentlige organisationer og private virksomheders sikkerhedsstatus. Brugerne er bl.a.  herunder Datatilsynet, D-mærket og Kommunernes Landsforening.

Project enablor, platformen bruges af rådgivende virksomheder til deres sikkerhedsydelser til kunder, fordi Project enablor giver overblik over virksomhedernes sikkerhedsindsats igennem selvevalueringer og on-site audits.

De faglige temaer er cybersikkerhed, ISO 27000 status, GDPR m.v.

Funktionaliteter

Audit og selvevalueringsdelen har to forskellige adgange, en til den administrerende virksomhed, der udfører tilsyn og en anden til de virksomheder, der besvarer tilsyn gennem selvevalueringer på platformen. 

Administration

Rådgivere, myndigheder og koncerner har adgang til:

 • Dashboard – med nøgletal over samlede besvarelser
 • Virksomhedsoverblik – med informationer om de enkelte organisationer og deres besvarelser
 • Tilsyn – med mulighed for at tilpasse udsendelsen af tilsyn
 • Spørgerammer – med standardspørgerammer og de enkelte spørgsmål med hjælpetekster, der sendes ud i forbindelse med tilsyn
 • Rapportcenter – med autogenerede rapporter, der kan tilpasses efter behov.

Besvarelse

Adgang til besvarelse gives gennem sikkert link til en besvarelsessiden af platformen. Denne adgang er  brugervenligt opsat til nem besvarelse af udsendte tilsyn. besvarelsessiden består af: 

 • Landingsside – som det udsendte link fører direkte ind på. Her vises grundlæggende informationer til besvarelse tilpasset formålet.
 • Besvarelsesdelen – med hjælpetekster og progressionsbar for besvarelsen af spørgsmål
 • Resumeside – herfra vises en overordnet bedømmelse af resultatet (rød-gul-grøn) og besvarelsen kan indsendes samt mulighed for adgang til at trække egne rapport. 

Evaluering

Den indhentede data fra besvarelsessiden af platformen kan evalueres gennem platformen. Her kan du: 

 • Analytiske værktøjer til vurdering af virksomhedernes sikkerhedsindsats
 • Mulighed for kommentering af indsats
 • Individuelle rapporter for kunder med mulighed for anbefalinger og vejledning

Tilsynsmodulet er designet på baggrund af mange års erfaring i udsendelse af survey og analyse værktøjer og bygger på anerkendte kvalitetsstyringsmodeller.

Tilsynsplatformen er udviklet med henblik på at minimere behovet for kommunikation mellem respondent og administrator. Det udgører en helhed, hvor det forberedende og opfølgende arbejde foregår i et og samme system. Administrationscentret samler alle funktioner med tilrettelæggelse, afholdelse, opfølgning og vurderinger med fokus på virksomhederne.

enablor kan leveres opsat i forhold til behov, og kan leveres som en whitelabel-løsning.
 

Book et møde med en af vores konsulenter for nærmere information.