Download vores 2021 produktkatalog

Om os

Om os

Etableret i 2002

I-Trust blev stiftet i 2002 med en vision om at bruge erfaringer fra undervisning og fra it-sikkerhed til oprettelse og afvikling af it-sikkerhedsuddannelser. Vi har med årene udviklet os til et af Nordens førende videnscenter inden for it-sikkerhed & persondata, takket være en lang række samarbejdsprojekter på Internationalt niveau, herunder EU-regi.
Hos I-Trust holder vi det vi lover, samtidig med at vi har et vågent øje på effektivitet og sammenhæng.
Vores løsninger støtter organisationer, der ønsker at have fuld kontrol og overblik over forandringsprocesser og sikre dokumentationen. Vi sikrer, at der handles og laves opfølgning på de data, der indsamles i organisationen. Vi giver dine indsamlede data værdi, fordi vi sikrer den nødvendige forankring og gør fremskridtene synlige for alle niveauer i organisationen. På den måde er alle bevidste om behovet for stærk it-sikkerhed i organisationen.
Løsningerne er effektive at anvende, så der spares tid og er med til at skabe diskurs om indhold og begreber. Data skal kunne anvendes til benchmark, da benchmark er en væsentlig forudsætning for at skabe effekt.
Vores løsninger sørger for, at der kan arbejdes hen mod compliance med persondataloven på en nem og overskuelig måde. Med få klik og kvalificeret rådgivning har du adgang til et eminent rapporteringsgrundlag, hånd i hånd med en automatisering og administration af tilsyn, kontrol og compliance. Det skal være enkelt og let for brugerne, at få dybdegående analyser af deres it-sikkerhed og adfærd med fokus på lov og ”best practice”-metoder for en sund og effektiv sikkerhedskultur.

Data skal arbejde. Vi producerer udelukkende systemer eller dataindsamlinger med fokus på datas udsagnskraft og anvendelse.

I-Trust er en vidensdrevet organisation, med nogle kerneværdier, som alle bunder i viden, læring og praksis.

KLaus Kristensen

Direktør og stifter

Du modtager artikler, invitationer til webinarer, de nyeste blogindlæg, samt god inspiration til optimeringsprocesser.
Du får nyttig viden, og information om vores nyeste produkter og løsninger, som altid understøtter de nyeste krav.

Bliv en del af vores videnscenter
– Vi deler gerne

Vores Historie

I-Trust er en videreførelse af Parkegaard og Kristensen Sikkerhed, der blev stiftet i 2002. Virksomheden har siden stiftelsen arbejdet med informationssikkerhed og persondatasikkerhed med fokus på complianceværktøjer, uddannelse og kultur, samt på benchmarkværktøjer.