Søg
Close this search box.
Compliance within reach

Om os

Etableret i 2002

I-Trust blev stiftet i 2002 med en vision om at bruge erfaringer fra undervisning og it-sikkerhed til oprettelse og afvikling af it-sikkerhedsuddannelser. Vi har med årene udviklet os som videnscenter inden for it-sikkerhed og persondata, takket være en lang række samarbejdsprojekter på internationalt niveau, herunder i EU-regi.
Vores løsninger støtter organisationer, der ønsker at have fuld kontrol og overblik over forandringsprocesser og sikre dokumentationen. Vi sikrer, at der handles og laves opfølgning på de data, der indsamles i organisationen. Vi giver dine indsamlede data værdi, fordi vi sikrer den nødvendige forankring og gør fremskridtene synlige for alle niveauer i organisationen. På den måde er alle bevidste om behovet for stærk it-sikkerhed i organisationen.
Vi har fokuseret på at gøre løsningerne effektive og nemme at anvende, så der spares tid og gives et hurtigt overblik over sikkerhedssituationen i organisationen. Data skal kunne anvendes til benchmark, da benchmark er en væsentlig forudsætning for at skabe effekt.
Vores løsninger sørger for, at der kan arbejdes hen mod compliance med persondataloven på en nem og overskuelig måde. Med få klik og kvalificeret rådgivning har du adgang til et eminent rapporteringsgrundlag, hånd i hånd med en automatisering og administration af tilsyn, kontrol og compliance. Det skal være enkelt og let for brugerne, at få dybdegående analyser af deres it-sikkerhed og adfærd med fokus på lov og best practice-metoder for en sund og effektiv sikkerhedskultur.

Vores mission

Data skal arbejde. Vi producerer udelukkende systemer eller dataindsamlinger med fokus på datas udsagnskraft og anvendelse.

Vores værdier

I-Trust er en vidensdrevet organisation, med nogle kerneværdier, som alle bunder i viden, læring og praksis.

Vores historie

I-Trust er en videreførelse af Parkegaard og Kristensen Sikkerhed, der blev stiftet i 2002. Virksomheden har siden stiftelsen arbejdet med informationssikkerhed og persondatasikkerhed med fokus på complianceværktøjer, uddannelse og kultur, samt på benchmarkværktøjer.