Søg
Close this search box.
Compliance within reach

D-mærket – Verdens første mærke for digital ansvarlighed

Vi er stolte af at kunne præsentere samarbejdet med D-mærket. 

D-mærket er det første af sin art i verden, der forbinder it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i ét og samme mærke. Initiativet er stiftet af Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark, samt Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og finansieres af Industriens Fond. 

Via en online løsning til selvevaluering , udviklet i samarbejde med I-Trust, kan offentlige og private organisationer teste om de lever op til D-mærkets krav vedrørende it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.  

D-mærkets ambition er at skabe tillid for forbrugere og borgere til de organisationer, der behandler deres persondata. Hos I-Trust er vi stolte af, at enablor faciliterer D-mærkets digitale platform. Dette betyder, at enablor har gennemgået en stor udvikling henover 2021, som også har en stor relevans for vores kunder, der i forvejen bruger enablor som GDPR/ISMS-platform. Vi ser frem til at præsentere alle de nye funktioner hen over efteråret, som blandt andet inkluderer; et nyt aktivitetscenter, intuitiv brugerstyring, samt en række nye faciliteter, som letter arbejdet med administration og styreringen af persondata og it-sikkerhed. 

Læs mere omkring D-mærket direkte på deres hjemmeside: www.d-mærket.dk 

Venlig hilsen 

I-Trust