Download vores 2021 produktkatalog

D-mærket – Verdens første mærke for digital ansvarlighed

Vi er stolte af at kunne præsentere samarbejdet med D-mærket. 

D-mærket er det første af sin art i verden, der forbinder it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i ét og samme mærke. Initiativet er stiftet af Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark, samt Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og finansieres af Industriens Fond. 

Via en online løsning, udviklet i samarbejde med I-Trust, til selvevaluering kan offentlige og private organisationer teste om de lever op til D-mærkets krav vedrørende it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.  

D-mærkets ambition er at skabe tillid for forbrugere og borgere til de organisationer, som behandler deres persondata. Hos I-Trust er vi stolte af at enablor faciliterer D-mærkets digitale platform. Dette betyder at enablor har gennemgået en stor udvikling henover 2021, som også har en stor relevans for vores kunder, som i forvejen bruger enablor som GDPR/ISMS-platform. Vi ser frem til at præsentere alle de nye opdaterede funktioner hen over efteråret, som bl.a. inkluderer et nyt aktivitetscenter, intuitiv brugerstyring, samt en række nye faciliteter, som letter arbejdet med administrationen og styreringen af persondata og it-sikkerhed. 

Læs mere omkring D-mærket direkte på deres hjemmeside: www.d-mærket.dk 

Venlig hilsen 

I-Trust 

About the Author

You may also like these