Enhver virksomhed, stor som lille, har brug for at følge med i, om den lever op til sine aftalte forpligtelser – om den er compliant – over for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og myndigheder.

Alle i virksomheden bør arbejde fokuseret og effektivt med at styre og udvikle virksomhedens samlede compliance-niveau.

I teorien lyder det indlysende og nemt. I praksis kan det være en kompliceret og uoverskuelig opgave.

Men sådan behøver det ikke at være.

I-Trust er specialister i undersøgelser af informationssikkerhed, compliance og awareness

Vores værktøjer enablor og analysor bliver udbudt på egne survey-platform, hvor vi grundlæggende har revolutioneret, hvordan man deltager i en spørgeskemaundersøgelse.

Besvarelsen er gjort dynamisk og overskuelig med navigation mellem spørgsmål via navigationstræ, og respondenten har altid direkte adgang tidligere data for sammenligning. Efter besvarelse får respondenten med det samme adgang til et Dashboard med resultatet af undersøgelsen og sammenligning med andre deltagere. Det øger datakvaliteten og det øger brugernes tilfredshed.

Gennemgang af analyse data
  • Vi tilbyder vores it-værktøj enablor, der giver jer overblik over opgaverne, der skal løses, for at I er compliant, og guider jer gennem governance-arbejdet.
  • Vi hjælper jer med at sikre, at I har den rette governance-struktur ned gennem alle lag i organisationen, og at I kan dokumentere, analysere, styre og forbedre jeres governance-arbejde.
  • Vi tilbyder også rådgivning og værktøjer, der hjælper med at sikre den nødvendige awareness hos hver enkelt medarbejder, som er en forudsætning for at lykkes med opgaven.

Med kvalificeret rådgivning og it-værktøjer, udviklet specifikt til at løse opgaven, hjælper vi jer i gang, på vej og i mål.