Mød I-Trust teamet

Det unikke ved teamet bag I-Trust er, at alle medarbejdere har forskelligartede baggrunde, som gør os i stand til hurtigt at sætte os ind i nyt materiale, analysere det og finde frem til en løsning. Hver især har vi unikke baggrunde fra bl.a. datalogi, historie, engelsk, nordiske sprog, kommunikation, salg og endda undervisning. Ud over det har vi en fælles passion for I-Trust og evnen til at skabe resultater for kunderne.

Vores mål er, at alle der kommer til os, skal have en løsning som kan ses på bundlinjen. Vi kommunikerer med alle typer virksomheder og organisationer på alle niveauer. Med vores fælles baggrund har vi mulighed for at udforme tilpassede spørgerammer og opsætninger, så alle får den helt rigtige løsning til dem og deres virksomhed.

Hovedkontoret: Danmark

Klaus Kristensen
Direktør

Klaus er både I-Trusts stifter og direktør. Han er en del af alt fra udvikling til salg og har daglig kontakt med vores kunder. Han har 26 års erfaring inden for IT og informationssikkerhed, bl.a. med en baggrund hos Tele Danmark. Klaus er uddannet i computer science og historie fra Aarhus Universitet.

Chief Compliance Officer

Erik Rosenbom
Chief Compliance Officer

Erik kommer fra en stilling som ansvarlig for risikostyring hos Skat. Han har en uddannelse som DPO og en HD i Organization hos Copenhagen Business School.

Erik har lang erfaring med GDPR fra offentlige og private organisationer og skal styrke I-Trusts konsulentarbejde og tjenester på enablor.  

Kristian Bering Asmussen
Program Manager

Kristian er en del af rygraden i virksomheden og hans opgaver spænder vidt. Hans primære fokus er på NanoLearning, hvor han står for tilrettelægning, udarbejdelse og afholdelse af demoer, men han har også en finger med i spillet, når det kommer til software udvikling.

Kristian er uddannet i engelsk og lingvistik ved Aarhus Universitet.

Marketingcoordinator

Sofie Bindslev Jensen
Salgs- og marketingkoordinator

Sofie er ansvarlig for al praktik omkring salg i I-Trust. Hun er kontaktperson for partnere og kunder. Sofie står for den skriftlige kommunikation og produktmateriale. Hun håndtere nyhedsbreve, hjemmeside og kommunikation ud af huset samt koordinering ved messer og events. Sofie er uddannet i nordisk sprog og litteratur ved Aarhus Universitet.

Søren Nielsen
Softwareudvikler

Søren arbejder med udvikling af I-Trust produkter, primært enablor og værktøjerne herpå. Han primære opgave er softwareudvikling, men han har også projektlederansvar og samarbejder med vores eksterne udviklingsafdeling. Søren er uddannet systemudvikler og programmør hos Erhvervsakademi Dania.

Lasse Kvist Hoyer
Projektleder

Lasse er projektleder i forbindelse med I-Trusts samarbejde omkring informationssikkerhed i de danske folkeskoler. Derudover sidder han også med sprogarbejde og udvikling på enablor. Han har en baggrund som gymnasielærer, og er uddannet i engelsk og historie på Aarhus Universitet.

Niels Høy Mikkelsen
Software udvikler

Niels er uddannet Datamatiker hos Erhvervsakademiet Dania. Han beskæftiger sig hovedsageligt med udviklingen af Visual enablor.

Brian Felthaus Hansen
Software udvikler

er uddannet Datamatiker hos Erhvervsakademiet Dania. Han beskæftiger sig hovedsageligt med udviklingen af Visual enablor.

Regitse Kristensen
Bogholder og studentermedhjælper

Regitse er I-Trusts yngste medlem og fungerer som højre hånd for både Klaus og Sofie. Regitse hjælper til med opdatering af CRM og andre ad hoc opgaver. Hun er desuden ansvarlig for vores bogholderi.

Ali Jedari
Software udvikler

Ali har mange års erfaring inden for softwareudvikling. Han har blandt andet arbejdet for KMD, Wolseley og Martin by HARMAN. Hos I-Trust er Ali teknisk ansvarlig for integration med egne og eksterne systemer. Han arbejder desuden med server administration, backendudvikling og er Senior API ansvarlig. Ali er uddannet i Computer Science fra Aarhus Købmandsskole.

Sverige

Ulf Dahlberg
Country Manager

Ulf har en omfattende baggrund i ledelsen af ​​højteknologiske produktorganisationer på forsvars- og sikkerhedsmarkedet, herunder B2B-forhold som partner og leverandør til større systemintegratorer, kontakter med statslige kunder og interessenter, engagement med akademi og forskningsorganisationer. Ulf har ansvaret for I-Trusts svenske afdeling.

Norge

Peter Brydegaard
Key Account Manager

Peter har mange års erfaring med salg og telemarketing. Han har tidligere arbejdet som salgsdirektør hos euphoner. Han arbejder med at udbrede kendskabet til I-Trust og vores produkter til nye kunder og samarbejdspartnere. Peter er uddannet fra Copenhagen Business School.

Litauen

Robertas Ramanauskas
Key Account Manager

Robertas har arbejdet med salg de sidste 10 år, senest som sales manager hos Alna Software. Han har en Master i Økonomi fra Kaunas University of Technology. Robertas er direktør for vores Litauiske lillesøster, I-Trusta.