Junglemap

Oplever I også, at det er svært at uddanne jeres personale, så alle ved det samme, forstår det samme og agerer ens? Har I allerede forsøgt med dyre og tidskrævende kurser og workshops, som desuden er svære at finde tid til i kalenderen?

Ville du ønske det kunne gøres nemmere, smartere og hurtigere? Det kan det.

I samarbejde med norske Junglemap, kan vi hos I-Trust tilbyde elearning systemet NanoLearning, som et supplement til enablor. NanoLearning er en simpel, men effektiv måde, at uddanne organisationen på.

Uanset hvor man befinder sig i sit compliance-arbejde, vil man kunne skærpe indsatsen ved at uddanne organisationen, så alle ved det samme og gør det samme.

NanoLearning er elearning kurser, som gør det nemt at uddanne personalet uden at det optager plads i kalenderen.

Det er aldrig hensigten at løfte pegefingeren for medarbejderne ved at fortælle dem, hvad de gør forkert. I stedet uddanner man dem, så alle gør det samme og gør det korrekt.

eLearning på få minutter

Lektionerne er korte og præcise. Det tager kun 2-5 minutter. Der er ingen forstyrrende elementer, som lyd eller video, kun let forståelig tekst.

På denne måde kan medarbejderne selv bestemme, hvor og hvornår de ønsker at gennemgå lektionerne uden at det tager for lang tid ud af hverdagen.

Junglemap logo

Lektionerne frigives en for en over en periode. Ledelsen modtager lektionen en uge før medarbejderne, mens hver enkelt version bliver tilgængelig for medarbejderne på samme tid.

Formålet med at give alle medarbejderne lektionerne samtidig, er at det skaber debat og vidensdeling.

Samtidig giver det bedre forståelse og det gør lektionen nemmere at huske, når der kun frigives en enkelt af gangen.

Gennem gentagelser i indholdet og ved at sprede informationerne ud over længere tid, er der langt større succes, da medarbejderen husker materialet.

Ledelsen kan følge med og har et overblik over, hvem der har besvaret.

Resultatet af denne måde, at uddanne på:

  • Ingen kalenderkonflikter og dyre kursusdage
  • Langt større deltagelse
  • Bedre forståelse og varig effekt
  • Væsentligt flere motiverede og tilfredse brugere.

Del dit materiale og lær af andre

På NanoLearning kan man få en lang række basiskurser, herunder kurser i informationssikkerhed og GDPR, men også microsoft- og computerkurser, kurser i HR og kurser i etik.

Derudover er det muligt, at få en ”fri leg”-adgang, hvor man kan lave sine egne kurser. Det vil sige, at I selv bestemmer indholdet og selv opbygger lektionerne. Som kunde kan man selv redigere de enkelte lektioner, hvis man ønsker at tilføje eget materiale i form af videoer, egne billeder, lydsekvenser, el.lign.

I-Trust har skabt en mulighed for vores kunder, hvor kunder kan dele materiale indbyrdes. Det kan være hvis en virksomhed, gerne vil dele materiale med datterselskaber. Eller hvis flere organisationer indgår i et fællesskab.

Vil du se, hvordan en NanoLearning lektion fungerer?

Data & More

Data & More er det næste led i arbejdet med informationssikkerhed. Deres produkter tager over, hvor I-Trusts slipper. Data & More arbejder blandt andet med automatiseret scanning og afsøgning af personrelaterede data efterfulgt af overvågning af data for at sikre compliance.
De arbejder desuden med kortlægning af kritiske forretningsdata og analyse af datakvalitet baseret på regelsæt,

Samarbejdspartnere

ATEA

ATEA er en af Nordens største IT-leverandører og en vigtig samarbejdspartner for I-Trust. De har rødder ud i alle hjørner af IT-verdenen og ligesom I-Trust har de et intenst fokus på IT-sikkerhed og uddannelse.

ATEA skal hjælpe med at udbrede I-Trust og vores værktøjer, både i og uden for Danmark. Som en del af ATEA’s partnerskabsprogram åbnes der op for en lang række nye kompetencer og muligheder. Partnerskabet gør os desuden i stand til at blive del-leverandør på de offentlige SKI-aftaler.

datacompagniet

datacompagniet er specialister i IT-infrastruktur herunder IT-sikkerhed og hosting.

datacompagniet sælger I-Trust’s platform, enablor.

datacompagniet logo

Fleet Intelligence

Fleet Intelligence skaber forudsætningerne for at optimere virksomhedernes og kommunernes samlede omkostninger til befordring – drift af bilflåde og befordrings godtgørelse – for at opnå en mere rationel udnyttelse af ressourcerne.

Fleet Intelligence Logo

TNI Partner

Stærke kommunikationsløsninger til små og mellemstore virksomheder og offentlige organisationer

TNI Partner logo

iTGRC Asia Practitioner Advisory Group

ITGRC Asia er et praktiserende konsulentfirma med base i Singapore, der er grundlagt af en gruppe Risk and Compliance ledere samt professionelle inden for Information Security Management.

ITGRC Asia Logo

Alna

Alna Group tilbyder professionelle løsninger, der dækker IT-relaterede funktioner, herunder dannelsen af ​​IT-infrastruktur, udvælgelse af software, levering af professionelle forretningsløsninger og vedligeholdelse af IT-infrastruktur.

Alna Group Logo