Enhver virksomhed, stor som lille, har brug for at følge med i, om den lever op til sine aftalte forpligtelser – om den er compliant – over for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og myndigheder.

Med kvalificeret rådgivning og it-værktøjer der er udviklet specifikt til at løse opgaven, hjælper vi jer i gang, på vej og i mål. I får skabt awareness og opbygget jeres governance-struktur, så I kan opnå compliance på alle niveauer i organisationen.

  • Vi tilbyder vores it-platform enablor, der giver jer overblik over opgaverne, der skal løses, for at I er compliant, og guider jer gennem governance-arbejdet.
  • Vi hjælper jer med at sikre, at I har den rette governance-struktur ned gennem alle lag i organisationen, og at I kan dokumentere, analysere, styre og forbedre jeres governance-arbejde.
  • Vi tilbyder rådgivning og it-værktøjerne KFE Analyse og NanoLearning, der hjælper med at sikre den nødvendige awareness hos hver enkelt medarbejder, som er en forudsætning for at lykkes med opgaven.

Hos I-Trust har vi arbejdet med compliance, governance og awareness siden 2004.

I vores tidlige år løste vi rådgivnings- og implementeringsopgaver i samarbejde med blandt andet Forskningsministeriet, EU’s agentur for sikkerhed ENISA, og Ludwig-Maximilian Universitetet i München – med sikkerhedskultur, informationssikkerhed og persondata som omdrejningspunkt.

Alt dette førte til udviklingen af vores it-platform enablor, som vi lancerede i 2014, og som siden da er blevet suppleret med it-værktøjerne KFE Analyse og NanoLearning.

I-Trust har i over 10 år støttet kunder og samarbejdspartnere i sikkerhedsarbejde med tiltag for enkelt-organisationer som Sikkerhedsanalyser, Risk Management, Beredskab, Sikkerhedskultur m.v.

Vi arbejder med analyser af befolkningsgruppers holdning til sikkerhed og informationssikkerhed og digitalisering i offentlige organisationer i hele Norden. Vi har stærke rødder i Danmark og er stolte af, at understøtte hele landets kommuner i deres sikkerhedsarbejde.

I-Trust Logo