Forståelse for den nye persondatalov kræver uddannelse af personalet i enhver given virksomhed. Nanolearning er en eLearning platform, der på effektiv måde sikrer at medarbejderne får den planlagte undervisning. EU’s persondatareform stiller krav om at virksomhederne skal uddanne organisationen og skal kunne dokumentere det. Det er sikret med Nanolearning, skræddersyet eLearning til alle typer virksomheder og deres behov.

Enkel uddannelse i den nye persondatalov

NanoLearning er bygget op omkring principper om funktionalitet og effektivitet. Lektionerne er korte og præcise, så de er nemme at huske og implementere i hverdagen. Samtidig tager de ikke unødvendig tid ud af arbejdsdagen. Derfor varer en enkelt lektion aldrig mere en 5 minutter.

Hos I-Trust har vi en del basislektioner, som man kan gøre brug af. Det er også muligt at oprette egne lektioner, som er skræddersyet til virksomheden. En lektion er simpel at sætte op og det kan gøres hurtigt. Der er altid fokus på at spare tid, så det tager ikke mere end en time til halvanden.

Junglemap logo

NanoLearning er skabt af en af I-Trusts samarbejdspartnere, norske Junglemap og de skriver selv om produktet:

Classic-metoden inden for NanoLearning består af en række moduler af 2-5 minutters varighed, hvor formålet er at skabe en varig effekt i organisationen inden for hvert emne.

Hvis alle medarbejdere får samme lektion en tirsdag morgen, vil man høre et kor synge – i form af diskussioner på møder og på gangene. Denne effekt opnås ikke med den individuelle og ukoordinerede måde, som traditionelle e-læringskurser gennemføres på. 

9 ud af 10 personer, der bruger NanoLearning, kan lide metoden sammenlignet med traditionelle metoder.

Junglemap NanoLearning er en letanvendelig og effektiv software som en service. Den har et dynamisk design, understøtter alle enheder, operativsystemer og browsere og kræver ikke installation af plugins eller software. 

På Nanolearning er der en række lektioner målrettet awareness og behandlingen af persondata. Kontakt I-Trust for at høre om dette og læs mere om Nanolearning her.